Reviews van Google 

Afgelopen maand onze hele nieuwe woning van beneden tot boven helemaal laten voorzien van stuc en schilderwerk door VSS Stukadoors en Schildersbedrijf. Wat een klasse werk levert dit bedrijf. Dit allemaal voor een goede prijs waarvan de kwaliteit zeer hoog is. Ik kan iedereen VSS Stukadoors en Schildersbedrijf aanraden die voor een normale prijs goed werk wilt zien. VSS Stukadoors en Schildersbedrijf zal ik wederom de volgende x weer vragen.

H. W

Deze week VSS stukadoor en schildersbedrijf over de vloer gehad. Ze hadden keurig netjes de vloer afgeplakt en hebben de 270 M² stucwerk zeer strak en netjes uitgevoerd. Daarna is alles goed opgeruimd. Prijs en kwaliteitsverhouding zeer goed en kan het iedereen aanraden om met VSS stukadoors en schildersbedrijf te werken. het heeft mij in ieder geval het gewenste resultaat doen waar maken. De volgende klus laat ik zeker door hun doen. Bedankt VSS stukadoors en schildersbedrijf.

J. H

VSS Stukadoors en Schildersbedrijf compleet onze nieuwe woning in Breda voorzien van stucwerk en schilderwerk en ik moet zeggen wat een geweldig mooi bedrijf. Leveren klasse werk af voor een normale prijs en is kwalitatief zeer goed. De volgende werkzaamheden zal ik ook dan door hun laten uitvoeren. Ik kan iedereen dan ook dit bedrijf aanraden. 

R. K

Enige tijd geleden bij ons de hele woning voorzien van zeer strakke wanden en plafonds. Ik zal dit bedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen. Prijs en kwaliteit is zeer goed.

Handelswijze en contact heb ik ook als zeer prettig ervaren

ze gingen als een geoliede machine aan het werk en niets was te veel.

G. R